Brockie | Online Store

Online webshop met prachtig houten speelgoed waarvan alles in EIGEN voorraad is!

Veelgestelde Vragen

Artikelen in de webshop kunnen worden afgehaald of worden geleverd in België. Indien U van een ander land bent kan U altijd contact opnemen via mail. Dan kan worden nagegaan of er verdere mogelijkheden zijn.

De producten zullen pas na betaling worden verzonden naar het doorgegeven leveringsadres. De leveringskosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag, het leveringsadres & van de keuze levering aan huis of levering aan een afhaalpunt. Pas na het invullen van het correcte leveringsadres zullen de juiste leveringskosten worden meegedeeld.

Voor regio’s nabij onze voorraaddepot (Liedekerke) , zullen de leveringskosten lager liggen. Ook geldt er voor deze regio’s een lager minimumbedrag voor een gratis levering, namelijk €50.
Voor alle andere dorpen of steden geldt een gratis levering vanaf €75.

Er is geen vaste vervoerder. De levering zal gebeuren door Brockie zelf, Bpost of DPD. Dit zal afhankelijk zijn van de drukte van het moment. Wanneer U de levering wenst in een afhaalpunt, zal U bij de bestelling op de website de mogelijkheid krijgen om ons het juiste afhaalpunt door te geven.

Ook afhalen is mogelijk. Hierbij zal U door ons worden gecontacteerd om samen een moment af te spreken, waar en wanneer alles kan doorgaan. Het correcte afhaaladres zal U dus bij contact worden doorgegeven.

Leveringstermijn:
Vanaf het moment wanneer Brockie de betaling ontvangen heeft, zal de bestelling binnen de 1 tot en met 3 werkdagen worden verzonden.

Bij afhaling zal er vooraf altijd een afspraak worden vastgelegd. Hierbij wordt U het adres van afspraak doorgegeven en zal een tijdstip worden vastgelegd.
Indien dit moment niet kan doorgaan of er andere vragen zijn, gelieve mij dan te contacteren op het nummer +32 476 49 31 00.

Artikelen in deze webshop zijn voorlopig enkel leverbaar in België. Indien U van een ander land bent kan U altijd contact opnemen via mail. Dan kan worden nagegaan of er verdere mogelijkheden zijn.

Afhankelijk van het leveringsadres zal de bestelling door Brockie zelf worden afgeleverd of zal er gebruik worden gemaakt van een afleverdienst zoals bv. Bpost of DPD.
Brockie zal altijd trachten de leveringstermijn zo minimaal mogelijk te houden. Pas wanneer de betaling is ontvangen, zal de bestelling klaargemaakt worden voor verzending.
Aangezien alle producten in eigen voorraad zijn, blijft afhaling ook altijd een mogelijke optie zijn.

Als betaling worden enkel volgende betaalwijzen aanvaard:

  • bancontact
  • betaalknop van Belfius of KBC
  • via overschrijving op rekeningnummer : BE26 7360 6627 6629

Er mag een bestelling worden geweigerd vanuit Brockie in geval van reeds mindere voorgaande ervaringen waarbij de klant betrokken was.

Aangezien alle producten in eigen voorraad zijn, is afhalen een mogelijke optie.
Er is geen vast uurrooster met afhalingsmomenten. Wij zullen bij bestelling en keuze voor afhaling, contact met U opnemen om een afhaalmoment af te spreken.

Voor specifieke vragen in verband met leveringen, kan u ons deze altijd stellen via de contactpagina.