Brockie | Online Store

Online webshop met prachtig houten speelgoed waarvan alles in EIGEN voorraad is!

Verzending of afhaling

Artikelen in de webshop worden voorlopig enkel geleverd in België. Indien U van een ander land bent kan U altijd contact opnemen via mail. Dan kan worden nagegaan of er verdere mogelijkheden zijn.

De producten zullen na betaling worden verzonden naar het doorgegeven leveringsadres. De prijzen voor levering zijn afhankelijk van het totaalbedrag, het leveringsadres & van de keuze levering aan huis of levering aan een afhaalpunt. Pas na het invullen van het correcte leveringsadres zullen de juiste leveringskosten worden meegedeeld.

Voor regio’s nabij onze voorraaddepot (Liedekerke) , zullen de leveringskosten lager liggen. Ook geldt er voor deze regio’s een lager minimumbedrag voor een gratis levering, namelijk €50.
Voor alle andere dorpen of steden geldt een gratis levering vanaf €75.

Er is geen vaste vervoerder. De levering zal gebeuren door Brockie zelf, Bpost of DPD. Dit zal afhankelijk zijn van de drukte van het moment en de hoeveelheid te verzenden speelgoed. Wanneer U een levering wenst in een afhaalpunt, zal U bij de bestelling op de website de mogelijkheid krijgen om ons het juiste afhaalpunt door te geven.

Leveringstermijn:

Vanaf het moment wanneer Brockie de betaling van de bestelling ontvangen heeft, zal de bestelling binnen 1 tot en met 3 werkdagen worden verzonden.